Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1496 niezalogowanych)
810 Postów
Maniak
Cinkciarz napisał:
Człowieku jesteś psychicznie chory snujac swoje twierdzenia. Zgłosiłem moderatowori że utrudniasz mi wystawienie ogłoszenia i podwazasz wiarygodność moich danych. Mam Ci podać numer personalny żebys uwierzył ??? Nie znasz mnie a oceniasz innych!!!Cinkciarzu, nie wyzywaj od psychicznie chorych Gabriela,
bo to jeden z NAJBARDZIEJ INTELIGENTNYCH FORUMOWICZOW.

Sam robisz "jajca" dajac ogloszenie w takiej delikatnej sprawie
pod pseudonimem "cinkciarz". Wiadomo jak to pejoratywnie brzmi.
A teraz zaciskasz zwieracze!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
beauty napisał:Gabriel jestem zaskoczona, ze tak dokladnie oceniasz oferty.
Nawet do tego stopnia, ze sugerujesz koniecznosc zgodnosci
numeru telefonu
z tym podawanym do urzedu.

To nie jest tak Jak Piszesz . / niemniej jesteś Nowa w Norge to i zrozumiałe ./
---
Moje sprawdzanie ZAWSZE polega na wpisaniu nr telefonu do :
-kart.gulesider.no/
---
lub do :
-www.1881.no/
---
A następnie do
Urzędu Skarbowego wpisuję Tylko Nazwisko ...
-skattelister.no/
---
Jest taka opcja , że nr może być zastrzeżony to fakt , może być też nazwisko źle napisane też fakt ...
Jednak jak są takie sprawy , a Dotyczą Mnie Osobiście , to zawsze staram się do końca dowiedzieć się Dlaczego Tak Jest .
---
Tak przy okazji ... Legalność Firm Wszelakich Sprawdza Się TUTAJ...
-www.proff.no/
---
Ot i cała magia z filozofią ...
Tego Nauczyli Mnie Norgi z Którymi Pracuję ... I zawsze jestem ździebko wyżej od potencjalnego Kombinatora ....
ECH...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Marcin Rygiel
(Cinkciarz)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Cinkciarz napisał:
Niestety nie jestem kombinatorem płace podatki mam tutaj konto w banku i numer personalny mam norweski samochód a skoro tak dobrze jesteś obeznany to powinieneś wiedzieć że będąc tutaj nielegalnie było by to nie możliwe ...
mozesz miec konto w banku i miec norweskie auto - nikt Ci nie zabroni... w NO auto kupisz, zarejestrujesz i ubepzieczysz nie posiadajac nawet prawa jazdy... przyjezdzasz z walizka pieniedzy i mozesz robic co chcesz.... bank wypelnia za Ciebie wniosek do skattu i zaznacza odpowiednia rubryczke: np skatteplikt albo cos innego... bo od sumy na koncie (majatek) oraz od odsetek oprocentowania (zarobek) placisz malutki smieszny podatek )))

taka mala dygresja...

milego dnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Yatsek napisał:
[quote]Cinkciarz napisał:
od sumy na koncie (majatek) oraz od odsetek oprocentowania (zarobek) placisz malutki smieszny podatek )))

taka mala dygresja...

milego dnia

To zalezy od skali. Taki np. Odd Reitan zaplacil 14 mln smiesznego podatku od majatku
'
Czy to dla Ciebie " smieszny" podatek?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
optimus reaktywacja napisał:
[quote]Yatsek napisał:
Cinkciarz napisał:
od sumy na koncie (majatek) oraz od odsetek oprocentowania (zarobek) placisz malutki smieszny podatek )))

taka mala dygresja...

milego dnia

To zalezy od skali. Taki np. Odd Reitan zaplacil 14 mln smiesznego podatku od majatku
'
Czy to dla Ciebie " smieszny" podatek?

jesli przyjezdzasz do Norwegii z walizka $$ i nie interesuje Cie zatabiaie tylko wydawanie to wtedy nawet 100kk $$ bedzie dla Ciebie smieszna suma... tak mi sie wydaje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok